Saturday, September 27, 2008

Uniek-New-York-Uniek-New-York!

Vandaag voelde het alsof we terug waren in New York...
Recht tegenover vanwaar we verblijven kunnen we de R&B, Hip hop en Reaggee muziek horen vanuit de Oegandeze kapperszaak. :-)

Er is hier veel dat ons aan NY doet denken. Twee nachten geleden konden we vanuit ons slaapkamerraam een gevecht zien, midden in de nacht, net als het was in Brooklyn. Waar we ook zijn, het is grappig hoe dingen onveranderd blijven...

We zijn druk geweest met het bezoeken van de kinderen die we de afgelopen 5 jaar gesponsord hebben en hun verhalen maken grote indruk op ons.

Woensdag zullen we een paar dagen in Kampala (hoofdstad van Oeganda) verblijven waar we deel zullen nemen aan de Watoto conferentie. Hun focus is gericht op kinderen in Afrika en in het bijzonder op wezen. We zijn echt enthousiast om gewoon naar mensen te luisteren die jaren zendingswerk in Oeganda hebben gedaan. Daar komt nog bij...De zangleider van Hillsong, Darlene Zschech zal de aanbidding leiden tijdens de conferentie...Wie had ooit gedacht dat we haar in Oeganda zouden ontmoeten?! Echt leuk!
Tatiana

Mensen in staat stellen hun gemeenschap te veranderen:
· http://www.1morechild.org/
· http://www.onedaytrainingproject.org/
· http://www.ferdiandtatiana.com/

No comments: