Sunday, July 31, 2011

Fantastisch: Aan God komt de eer toe!



25/07/2011

Emeth met de familiefoto met Tjeko

Onze harten zijn vervuld van dankbaarheid ten opzichte van wat God heeft gedaan in ons, door ons, met ons, en voor ons. God heeft ons uitermate gezegend. Alles wat we in gedachten hadden, alle dromen en verlangens die we hadden heeft God op de een of andere manier doen uitkomen en nog veel meer. Een woord dat het beste onze 3 maanden hier in Oeganda definieert is uitmuntend.
God voorzag in al onze behoeften en nog veel meer .... Aan Hem alleen de eer!
 
Gisteravond hadden we twee jonge dames uit Amerika op bezoek, Hannah en Lindsay. Samen keken we naar de 15 min. film die ze gemaakt hebben van de Tjeko Fun Fair. WOW! Het was zo indrukwekkend! Tijdens het kijken had ik een enorme glimlach op mijn gezicht. Ze waren zo'n geweldige zegen voor ons. We zullen nooit in staat zijn om ze genoeg bedanken. Dames Bedankt!
We zullen altijd altijd dankbaar blijven. Bedankt voor het investeren in de droom van de Tjeko.
 
Lindsay en Hannah

Vandaag moesten we afscheid nemen van onze Tjeko Academy studenten. En dit was moeilijk. De afgelopen 7 weken hebben we zo intensief samengewerkt dat het voelde alsof zij deel van onze familie zijn geworden. Zij accepteerden ons en hielden van ons gezin zonder terughoudendheid. We zullen ze zeker ERG missen! Maar we vertrouwen erop dat we ze opnieuw zullen ontmoeten en dat zij verder op weg zullen gaan om succesvol te zijn in dit leven. Aan allen van jullie: Bedankt voor al het harde werk. Jullie hebben de Tjeko Fun Fair tot een succes gemaakt!  
Jullie zijn de beste jonge mannen en vrouwen in heel Jinja -geen twijfel over mogelijk! We zullen jullie zeker missen! Bedankt voor alles! Bedankt voor het helpen en het het opbouwen van Tjeko en dit tot een realiteit te maken, ookal had je geen idee hoe het eruit zou moeten zien ;)
 
 
 
 

Anet neemt afscheid

Alex, Benjamin en Ismail

Maelle kijkt ernaar uit om terug naar Nederland te gaan. Maelle en Ferdi maakte er grapjes over en doen dan alsof ze al in het vliegtuig naar Nederland zit. In Nederland zal ze naar de basisschool gaan en daar heeft ze zin in. Ze kan haast niet wachten. Op de een of andere manier is een nieuwe school het bewijs dat ze ouder wordt. Ik weet niet wat het is maar op deze leeftijd willen alle kinderen ouder en groter zijn.. en Maelle is geen uitzondering! Morgen zullen Ferdi en ik een kalender maken waarop ze de dagen totdat we naar Nederland vliegen kan afkruisen. (Nog 9 nachtjes inclusief vannacht)
 
Aan een ieder die ons volgt, achter ons staat, ons ondersteunt, voor ons bid, in ons gelooft... BEDANKT! HARTELIJK BEDANKT!!
We zijn zo dankbaar dat we zulke goede berichten mogen brengen.. Meer dan 10.000 kinderen zijn in de 3 weken naar de Tjeko Fun Fair gekomen en hadden een beetje Tjeko (plezier)!
 
Aan U o God alleen komt alle eer toe!!
 


 

No comments: