Friday, April 09, 2010

Verder gaan!

Ja, we zijn! Meer mensen zijn toegevoegd aan ons team van vrijwilligers. Meer is er nagedacht over hoe onze boodschap over te brengen. Meer sponsoren en partners hebben zich bij ons online grid aangesloten. En Tjeko krijgt meer publiciteit. Ik moet je zeggen - het is niet altijd makkelijk! Er zijn dagen dat ik naar Tjeko kan kijken en denken: Waar zijn we nu helemaal mee bezig?! Hoe gaan we dit ooit halen! We zitten midden in een financiele crisis - en we willen 200,000,- Euro ophalen voor de ontwikkeling van een sociaal winstgevend pretpark in Oeganda?

Andere dagen kijk ik naar wat we allemaal al bereikt hebben! Hoe mensen betrokken zijn geraakt - hoe we onze businessplannen ontwikkeld hebben. Niet iedereen begrijpt direct het verhaal achter Tjeko direct. Waarom kijken naar een betere jeugd temidden van armoede? Waarom vechten voor de rechten van kinderen om lol te hebben, te relaxen en te spelen, als de wereld vecht tegen dodelijke ziekten. We vechten - omdat we geloven dat ieder kind een jeugd hoort te hebben. Alle kinderen zijn gelijkwaardig - alle kinderen moeten de kans krijgen kind te kunnen zijn!


Daarom zijn we Tjeko - dat is waarom mensen zich bij ons aansluiten!


Laten we elkaar versterken en deel worden van het ontwikkelen van Tjeko Fun Village - een sociale onderneming die er is voor alle kinderen in Oeganda. Je kunt naar ons grid gaan en voor 10 Euro ons helpen om kinderen blij te maken die nu een stuk van hun jeugd missen. Het begint bij ons.

No comments: