Sunday, April 18, 2010

Innovatie in dag-recreatie

Op 13 en 14 april heeft Tjeko Fun Village meegedaan met een team van 65 zakenmensen uit de ontspannings business op een reis naar 6 verschillende dag-recreatie parken.

De geweldige kans was aan Tjeko gegeven door http://www.pleisureworld.nl/ die dit waardevolle initiatief georganiseerd heeft. Waardevol, omdat we inzicht kregen in de nieuwste ontwikkelingen in de industrie van de ontspannings-wereld. Waardevol, omdat we de kans kregen om echt in gesprek te raken met zakenmannen (en vrouwen) die als passie hadden om te leren en te delen. Natuurlijk werd ook het verhaal van Tjeko gedeeld. Veel keer eigenlijk. Er zijn wat concrete zaken uit deze reis gekomen - en meer mensen hebben weer van ons verhaal gehoord.

Een erg bemoedigend bezoek was dat met de eigenaar van de Linnaeushof , Europa's grootste speeltuin. Het is een speeltuin die al 3 generaties lang het eigendam is van een familie. Sander Grijpstra, de kleinzoon van meneer Grijpstra die de zaak begonnen was, deelde zijn passie en inzicht op een erg bescheiden wijze. Het was geweldig om naar hun verhaal en ontwikkeling te luisteren. We hebben besloten contact te houden, en hopelijk ontmoeten we elkaar weer in de nabije toekomst.

No comments: