Tuesday, January 19, 2010

De Tjeko focus groep!

Binnen een paar dagen zal de eerste officiële "Tjeko focus groep" naar Jinja, Oeganda, gaan.
Doel van de reis: aan een groep ambitieuze zakenmannen laten zien dat Tjeko echt een reëele mogelijkheid is in Oeganda. We proberen hen niet over te halen, we laten Oeganda voor zichzelf spreken. Laat de mensen spreken, de natuur spreken, de kinderen spreken!
Deze trip is een grote mijlpaal voor Tjeko. Tot nu toe zijn al de grote plannen in de hoofden van Ferdi en Tatiana geweest, maar we zijn ervan overtuigd dat na deze reis er een enorme sprong in activiteiten zal zijn :) Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen die met ons mee reist.

Goed, wie gaan er mee? We hebben Hans van Leeuwen, een Nederlandse netwerker en adviseur in de wereld van de pretparken. Met jaren van ervaring op dit gebied, wil Hans van Leeuwen kijken hoe hij zijn (enorme) netwerk kan inzetten voor dit nieuwe avontuur.
Rimko van den Bergh, adviseur op het gebied van nieuwe ontwikkelingen voor verschillende grote ondernemingen in Nederland. Hij wordt gemotiveerd door zijn eigen spreuk: meer te ontdekken!
Willem van Seters is een zakenman met een passie voor reizen, die al heel veel bereikt heeft, we zijn erg enthousiast dat hij bij het team gekomen is.
Ferdi van den Bergh, oprichter van Tjeko Fun Village en gastheer van de reis - erop vertrouwend dat dit een historische wordt!
(gehaald van het Tjeko Blog (op dit moment beproefd) zie http://tjeko.info/)

No comments: