Monday, March 01, 2010

Vandaag is onze 6de verjaardag!

Toen Tatiana en ik 6 jaar geleden trouwden op deze dag, wisten we dat onze levens niet gewoon zouden worden! Goed - voor ons is het normaal, maar voor de meeste mensen is het ongelooflijk :) En toch... voor ons is het ook ongelooflijk! We hadden het voorrecht een nacht in een Golden Tulip hotel te mogen doorbrengen :) om onze trouwdag te vieren! Maëlle heeft een nachtje bij haar nichtjes doorgebracht, en wij genoten van Emeth zijn verbazingwekkende ontspannen houding :) Dus hadden we veel tijd om te praten en terug te blikken!
Het is ongelooflijk dat we elkaar ontmoet hebben in New York - in vuur en vlam - en nu onze volgende stappen in Oeganda plannen - in vuur en vlam! We hebben beiden totaal verschillende rollen, en moeten elkaar op een hele andere wijze steunen. Het is geweldig om te zien hoe we beiden beseffen dat deze nieuwe periode met zijn nieuwe verantwoordelijkheden en rollen, er voor zorgt dat we zelfs meer van elkaar gaan houden!
Ik bad afgelopen nacht met dankbaarheid in mijn hart - dankbaar dat ons huwelijk sterk is - en dat we een derde snoer naast onze twee snoeren hebben, en dus een drievoudig snoer.

No comments: