Tuesday, November 28, 2006

Leven uit Dankbaarheid (Thanks-Living)

Gelukkig THANKSGIVING toegewenst! (en aan iedereen buiten de VS...waar hebben we het over?!)(Traditie in Amerika: Op thanksgiving kijken de kinderen TV, moeder bakt een kalkoen in de oven, iedereen komt eten bij elkaar).

Ja, dit is één van die dagen waar we op hebben gewacht! Een dag om met familie en vrienden te vieren. Geen werk (YES!) geen schema's... Tatiana en ik zijn normaal gesproken dankbaar voor wat we hebben. Ik denk altijd aan de dingen waar we dankbaar voor kunnen zijn. Geweldige familie, geweldige jeugd, geweldige vrouw, geweldig werk, en een GEWELDIGE GOD! We mogen zo DANKBAAR zijn... Dat noemen we leven uit dankbaarheid.

Dit jaar delen we (maar) 2,400 kalkoenen en voedselpakketen uit. Ik geloof dat dat wat minder is dan afgelopen jaar. Eén van de redenen was dat MINDER sponsoren dit jaar hebben betaald voor ThanksGiving paketten. En dat is jammer, want ik las net het volgende artikel:

Meer dan 15% van de mensen in New York City heeft niet genoeg om altijd voldoende te eten te hebben.

Dat is 1% meer dan 4 jaar geleden. Ondanks dat het aantal MILJONAIRS verdubbeld is in de afgelopen 3 jaar lijden steeds meer mensen honger. 15% komt overeen met 1.3 miljoen mensen in New York, waarvan heel veel kinderen.

DAAROM ZEGGEN WE: SPONSORS BEDANKT voor het sturen van kalkoenen en pakketen van Liefde! Jongens zoals Benjamin (zie foto) hebben het nodig! (en vinden het erg lekker!)

No comments: