Tuesday, April 04, 2006

Zondag 2 april 2006

Horror op één van onze routes.

Ja, ons blog is een rare mix van goed en slecht. Het volgende is slecht. Hard. Gestoord. Horror. Eén van onze nieuwe interns, Brad, ging donderdag op huisbezoek. Toen hij de projecten (wijk met huizenblokken) bezocht, schreeuwde tiener helpers naar hem om snel naar het appartment te komen. Toen hij bij de voordeur kwam van 3 kinderen (Lisa 12, David 11 en Vanessa 9) die altijd naar zondagschool kwamen wist hij dat er iets echt helemaal mis was. Hij zag de kinderen in totale paniek en probeerde ze te kalmeren.

Het oudste meisje, Lisa (12) zei dat hun moeder dood was. Ze naam Brad mee naar de achterkamer, waar de deur dicht zat. Toen Brad de deur opende, lag de moeder op bed. Vermoord. Ze was 9 maanden zwanger. De baby was ook dood.

Brad belde 911 en één van onze stafleden. En wat kun je anders doen, dan de kinderen knuffelen en proberen gerust te stellen? De jongen bleef vragen: "Wie gaat mijn lunch klaarmaken?"

Binnen 5 minuten was de politie overal, en Brad, Cindy (het staflid) en de 3 kinderen werden meegenomen naar het politie bureau. Ze keken naar tekenfilms, en probeerden het onderwerp te vermijden...

Er komt geen geweldig einde aan dit bericht. Gewoon de echte feiten van wat gebeurde op een normaal huisbezoek. Ik moet je waarschuwen dat dit blog je ogen opent voor horror. Dit is heviger dat wat ik ooit gelezen heb. Veel verhalen die we horen zijn gestoord, maar dit is veel erger. Bidt alstublieft voor de drie kinderen en onze stafleden die dit hebben moeten meemaken.

Links:.
http://www.nydailynews.com/front/story/404905p-342867c.html
In the New York Times, there is a small reverence to Cindy, the other staff member that Police Seek Companion in Killing of Pregnant Bronx Woman - New York Times

No comments: