Tuesday, April 18, 2006

Geld - Green Card - Pasen

3 snelle updates - GREEN CARD AFGEWEZEN - Laatste update: we moeten in beroep gaan tegen de dienst van Immigratie, omdat onze aanvraag voor een Green Card is afgewezen (de "groene kaart" hebben Ferdi en Tatiana nodig om in de Verenigde Staten te mogen blijven). Ik ga verder niemand vervelen met details, maar we moeten tot God bidden dat hij deze zaak in Zijn Hand houdt! Onze aanvraag was op twee zwakke punten afgewezen, waaruit bleek dat degene die onze file heeft behandeld er niet echt veel aandacht heeft geschonken...Bidt alstublieft met ons dat de papieren in de hand van de juiste persoon zullen komen. God heeft de leiding en dat is het enige dat ertoe doet.

Geld voor het Circus! Het was verbazingwekkend om te zien hoe God ons in de laatste week heeft voorzien om naar het Circus te kunnen! Afgelopen zondagmorgen, belde de moeder van Tatiana om te zeggen dat Nicole Petit, een mevrouw uit Tatiana's kerk, 5 kaartjes voor het circus wilde betalen! Hierdoor was er voor iedereen betaald (15 in totaal). Dus hoefden we alleen onze eigen kaartjes te betalen en het middageten voor de groep! Op maandagmorgen was er weer een zegening! Er was nog eens 60 dollar door middel van de homepage betaald, en nu waren zelfs onze kaartjes betaald! Iedereen bedankt die dit mogelijk heeft gemaakt. En hier stopte het niet. Deze morgen besefte ik dat nog iemand $75 dollar had gestort. Geloof het of niet, maar dat hebben we uitgegeven aan een weekend met George en Terell. Vanwege de hele situatie met Junior, hadden we gesloten de jongens een weekend te laten logeren. George bij ons en Terrell bij Leo, onze Hollandse collega. We hebben zondagmiddag in Central Park, BBQ's (eetzaakje) en de film doorgebracht.

PASEN - Afgelopen zaterdag en zondag hebben we twee verschillende Paasdrama's gedaan. Eén op zondagschool (waar we God(!) moesten spelen - Hoe doe je dat?!?) Het was een krachtig stuk, waarin werd getoond waarom Jezus moest sterven aan het kruis voor onze zonden. Het was echt geweldig om de reactie van de kinderen te zien. Zondag zat de kerk stampvol! 5 volle diensten! Voor ons begint het normaal te worden...Deze week zullen we hetzelfde weer zien gebeuren!

Een goede week toegewenst!

No comments: