Saturday, March 11, 2006

Zondag, 5 Maart, 2006

Ha allemaal!

Vandaag hadden we ons eerste contact met nieuwe de nieuwe interns... Dit semester hebben we 43 jongeren van over de hele wereld. Mijn eerste echte les is dinsdag 7 maart. Vandaag (zondag 5 maart) heeft Ferdi de Boot camp gedaan en ik besloot met hem mee te gaan. Morgen zullen Ferdi en Fauso de interns meenemen naar het "touwen"parcours. Je hebt veel geloof nodig als je betrokken bent bij Metro :-)

We zijn naar Junior (alias Stanley) geweest en het ging een stuk beter met hem. Ze hebben een infectie gevonden die veroorzaakt was door de operatie van zijn maag. Dit betekend nog meer pijn voor onze jonge vriend. Bidt alstublieft voor hem. Bidt dat hij goed zal eten. Hij moet echt sterker worden om met zijn echte behandeling te kunnen beginnen.

We zijn echt dankbaar dat jullie voor hem bidden. In het ziekenhuis zegt iedereen dat hij een wonder is. God is met hem bezig. Bidt voor de familie van Stanley, mevrouw Christine en haar drie andere tieners, Nini, Terell en Georges. Bidt dat God met hen is. Ze moeten door zoveel heen! Bidt dat God hen kracht, wijsheid en moed geeft om te doen wat ze moeten doen. Bedankt voor jullie steun, Gods zegen toegewenst

No comments: