Tuesday, March 14, 2006

Zondag, 12 maart, 2006

Vandaag hebben we een tof bezoek gebracht aan Junior. Ik ging naar het ziekenhuis met George, Terell en Nini en zei tegen de jongens dat we één DOEL hadden: Junior laten lachen! De reden hiervoor was dat de broers woensdag geen tijd hadden voor Junior, omdat ze veel te druk waren met het spelen van computerspelletjes!

Toen George de kamer binnenkwam, zette hij de computer en TV uit! Wat een verandering! Binnen de korste keren was Junior "cracking up" (voor degenen die dit taalgebruik uit de getto niet kennen... Hij moest enorm lachen!). Junior vertelde over de verschillende doctoren en met wie je echt lol kon hebben. De schoonmaker komt zo nu en dan video spellen spelen met Junior! Het is goed om een kind te zien lachen!

Na ongeveer anderhalf uur ging George video spellen spelen, maar nu MET Junior, niet alleen met zijn videospellen! Ze speelden honkbal op de computer, terwijl ik won met 4-op-een-rij.

Junior is afgelopen donderdag met zijn Chemo-therapie begonnen. De eerste in een lange rij van behandelingen... je kunt het nooit van tevoren weten... maar ik heb begrepen dat de latere zwaarder zijn. Bidt voor Junior!

Juniors moeder ging uiteindelijk naar huis voor de nacht. Deze vrouw zorgt alleen voor 4 kinderen! Ze is echt geweldig!

Als jullie het zien zitten moet je echt een kaart naar Junior sturen!

Patient: Stanley Cherry Jr.
Schneider Children's Hospital
269-01 76th Avenue
New Hyde Park, New York 11040

Hij zou het echt op prijs stellen wat aandacht te krijgen!

No comments: