Saturday, July 19, 2008

Nog een paar weken

De tijd gaat echt heel snel. Het is nog minder dan 6 weken, dan vertrekt ons vliegtuig van British Airways naar Entebbe, Oeganda. Op 26 augustus vertrekken we voor 4 maanden om in Jinja, Oeganda, te gaan wonen... We zullen het eerst 4 maanden proberen, voordat we beslissen of we 'echt' gaan. Ik denk dat dat verstandig is als je een klein meisje meeneemt zoals wij...Ga het land verspieden...Vraag Maëlle of ze ervan houdt!
Als ik naar Maëlle kijk, denk ik dat ze het oké vindt - ze heeft ons nog geen enkel probleem gegeven met ziekte, etc... Ze is een echte trooper! Blijf voor haar bidden! Als je 'uitgezonden bent' op het zendingsveld, heb je al het gebed nodig wat je kunt krijgen.

In Nederland schreven de kranten over het overlijden van een Nederlandse vrouw, die een paar weken geleden een grot in Oeganda bezocht had. Ze was door een vleermuis gebeten. De vleermuis had een dodelijk virus bij zich en infecteerde de vrouw. Na een paar weken geleden te hebben in een Nederlands ziekenhuis, is ze afgelopen zaterdag overleden...Willen jullie bidden voor ons gezin? Bedankt!
De van den Berghs

No comments: