Monday, March 16, 2009

1moreChild in het noorden van Nederland!

Op 28 maart organiseert een goede vriend van ons een praise avond in haar kerk. Tijdens hun besprekingen over de voorbereiding ervan, besloten ze een collecte te doen voor een zendingsproject. Maar ze hadden geen idee wie ze moesten sponsoren! Mijn vriendin Astrid zei: Hey! Ik heb vrienden in Gouda, misschien kunnen zij onze hulp gebruiken!

Dat kunnen we zeker! 1moreChild gaat bijna op cyberspace met een nieuw netwerk, en we kunnen alle hulp gebruiken! Voor alle Nederlanders: lees wat ze geschreven heeft! (Sorry voor degenen die Frans spreken. Ik denk dat jullie je eigen avond moeten organiseren!)



Links naar de blog post van Baptistengemeente Hoogezand west: http://www.bghw.nl/index.php?page=home2&pid=54
http://bghw.hyves.nl/blog/

Dit is hun bericht:

'1 more child' is het goede doel wat we verbinden aan onze Spring-praise. Wij willen als JGG's (Jongeren Groei Groepen) iets doen voor dit goede doel en dit project steunen.Dit project is opgezet door een goede vriend van Astrid Wierth, Ferdi van den Bergh uit Reeuwijk (vlakbij Gouda).



Bosco Mukiibi en Ferdi van den Bergh zijn hun project begonnen in 2002.Ferdi van den Bergh is in Nederland geboren. Hij heeft 8 jaar gewerkt in de binnenstad van Brooklyn, New York. Dit is een project van "Metro Ministries" geweest. Zijn Franse vrouw Tatiana heeft hij daar ontmoet. In 2007 is hun dochter Maelle geboren in New York.Na dit avontuur zijn ze in augustus 2008 verhuisd naar Jinja, Uganda.

Door '1 more child' kunnen 28 weeskinderen een goede opleiding aangeboden worden.
Op deze manier kunnen zij bij hun familie blijven, in plaats van een weeshuis of op straat...
Help ons nu met uw donatie; eenmalig of maandelijks.

Het maakt een verschil wat we doen. Altijd.Uw donatie maakt dat wij kunnen helpen.
Zijn liefde voor kinderen en God is hun opdracht geworden.Ferdi en Tatiana dagen mensen over de hele wereld uit om iets voor anderente doen.

Wij hopen dat u dit doel wilt steunen door met heel veel mensen naar deSpring-praisete komen. Zo kunnen wij de stichting '1 more child' blij maken met een mooigeldbedrag, welke wij met de collecte ophalen. Vaak zeggen we tegen elkaarover zending en evangelisatie... ik ben geen zendeling... dat hoeft ookniet.

U kunt door een gift deze missie daadkracht geven,zodat deze mensen verder kunnen met hun missie!! Tot zaterdag 28 maart?!

No comments: