Sunday, December 21, 2008

Kerstfeest met de CRO straatkinderen van Jinja

Gisteren hebben we onze middag doorgebracht met een feest voor de straatkinderen van Jinja - met het CRO kerstfeest. Het was echt tof! In een heel andere cultuur als we gewend waren bij Metro in New York, maar wel echt leuk!

Tatiana en ik mochten de spellen doen - in de stijl van NY! Ha Ha! Met twee vertalers was het alles bij elkaar een chaotisch georganiseerd zooitje!
Omdat deze kinderen voornamelijk op straat leven, hoef je ze echt niets uit te leggen over spanning! Zij hebben er sowieso al mee te maken! We moesten ze zelfs een beetje kalmeren! Omdat we de afgelopen maanden met deze kinderen relaties hebben opgebouwd, voelde het alsof we ze al jaren kenden!

Onze schoonzus, Kyra, had dozen gekleurde stiften en pennen gestuurd, zodat we 78 kleine kerstprijzen/cadeautjes uit konden delen. Dank je zus!

Dit was de laatste dag dat we bij onze vrienden van CRO konden zijn. We zullen ze zeker missen. Maar we weten dat we terug gaan, en in de nieuwe plannen die God in ons hart gelegd heeft, weten we dat we de komende jaren kunnen werken met veel van deze kinderen. Het gaat een geweldig avontuur worden!

No comments: