Sunday, March 23, 2008

Een kleine update

Het is nu bijna 2 maanden geleden dat we NY verlaten hebben... Ferdi en ik denken veel na over Metro, onze vrienden en familie van onze route... Soms glimlachen we als we denken aan wat de staf moet doen daar in Bushwick. We doen ook gek en spreken de getto taal hier... midden tussen de boeren en het land met de molens.

Onze tijd in Brooklyn lijkt zo ver weg maar we zijn er echt zo dankbaar voor. In het bijzonder voor de lessen van voorganger Bill en het geweldige mentorschap van Gloria...

Tijdens deze tijd van rust en genieten van de familie, denken we na over wat we deden in de binnenstad en hoe we het deden...Er is één ding wat voor ons echt duidelijk wordt...we willen dolgraag een gemeenschap zien veranderen...Ferdi en ik zijn begonnen boeken te lezen over ontwikkeling van gemeenschappen en we genieten ervan!

We praten steeds meer en meer over Afrika...Oeganda...We hebben grote dromen. Op de één of andere manier proberen we al de geweldig dingen die we bij Metro geleerd hebben te combineren met de dingen die in ons hart branden. Wie weet?!

Ik vond het goed dat jullie weten dat achter al de foto's die we op het blog plaatsen, onze harten nog steeds toeboren aan het verlangen om zijn Koninkrijk verder uit te bouwen, waar we hierna ook naar toe zullen gaan.

No comments: