Wednesday, June 10, 2009

Update van Tjeko

We hebben Suzanne van Ginneken opgezocht, een speeltuin en ontwerpster van produkten voor kinderen. Of van 'mensen die spelen' zoals te lezen is op haar website. Het is een klein bedrijf dat wat bijzondere projecten in Nederland heeft gedaan. Het was de eerste keer dat we 'Tjeko' deelden met iemand die professioneel in de praktijk dit werk doet. (Tenminste - buiten onze vriendenkring, Ben is natuurlijk mijn coach en ontwerper van Tjeko!).


Het was een erg leuk bezoek, waarin Suzanne veel goede ideeën en inzichten gedeeld heeft. Ze heeft ook heel veel geweldige web-links genoemd, die ons allemaal geïnspireerd hebben. Met Tjeko we zijn echt in een inspirerende fase. Filteren van alles wat we willen, en wat we niet willen op dit moment... Ik lijk veel te veel dingen in mijn hoofd te halen, die allemaal nog even moeten wachten! Nu gaan we iemand ontmoeten die iedereen in de recratie business van Nederland schijnt te kennen! Ben beniewd waar hij ons weer heen stuurt!


We zijn op pad om het eerste sociale winst Avonturen Park in de wereld te bouwen! (ik heb het veranderd van themapark naar Avonturen park :-)


Het is opwindend - laat nieuwe ideeën onze kant op komen.

No comments: