Saturday, January 12, 2008

Komen en gaan

Iedereen zegt dat 7 het getal van de volheid is en 8 het getal van een nieuwe start. Wie kan er wat voorbeelden geven?

Dat kunnen we! Zoals je weet wonen Tatiana en ik in Brooklyn, New York. Vanwege zaken die met het visum te maken hebben en op dit moment geen mogeljkheid om een Groene Kaart te krijgen moeten we verder, en op zoek gaan naar nieuwe dingen die God voor ons in petto heeft. We gaan een tijdje naar Europa om de nodige tijd met onze families door te brengen in Frankrijk en Holland (je moet weten dat we daar niet geweest zijn sinds drie jaar, dat we nichtjes hebben die we niet eens kennen! Gekker dan dat: Heel veel familieleden hebben Maelle nog niet eens gezien!). Het worden twee maanden van rust en genieten! God weet dat we een beetje rust nodig hebben. De toekomst daarna is HELEMAAL open! We kunnen voelen dat er nieuwe kansen komen, of dat nu is in Europa, Afrika of welke andere plaats op de wereld dan ook! Zodar we mensen erover vertellen, krijgen we aanbiedingen van allerlei verschillende kanten. Sommige serieus, anderen wat minder...
Maar feit is dat we Brooklyn NY gaan verlaten. En dat doet pijn als we denken aan alle fantastische vriendschappen die we de afgelopen jaren opgebouwd hebben. Het lijkt makkelijk om gewoon in te pakken en weg te wezen - maar dat is het niet. We proberen 8 jaar van ons leven in koffers te persen, en op het zelfde moment gedag te zeggen tegen onze tieners, onze familie en onze helpers. Dat is het moeilijkste.

Bidt voor ons - bidt voor onze tieners. We willen en overlaten in Gods Handen en we geloven dat hun geloof zal groeien. 21 Januari is de dag waarop we naar Parijs vliegen, waar we een maand zullen blijven. Daarna gaan we naar Nederland, ook voor een maand.
Van links naar rechts Ferdi, Justin en Phillip -- zij waren een van onze eerste werkers in 2000, ze zijn nu zo gegroeid -- en Tatiana mijn geweldige vrouw.

No comments: